Siilin hankkiminen

Ihanaa, että olet kiinnostunut siilin hankkimisesta! En ole aivan vielä ehtinyt kirjoittelemaan tänne omia näkemyksiäni, mutta niitä odotellessa kannattaa tutustua Tuhinatarhan ja Siiliyhdistyksen kotisivuihin. 🙂

Toivon siilikasvattajieni uusilta omistajilta vahvaa perehtymistä tulevaan lemmikkiin ennen poikasen hankkimista. Toivon myös, ettei varauksia tehtäisi ”kaiken varalta”. Muutoksia elämäntilanteisiin tulee ja se on ihan ok – toivon kuitenkin, että siilijonossa olijat informoisivat minua oma-aloitteisesti, jotta en poikasille kotia etsiessä joutuisi aina käymään kymmeniä nimiä listaltani läpi.

Koska on hyvin todennäköistä, että kesällä 2023 meillä kuuluu jälleen pikkusiilien liverrystä, olen jälleen avannut poikasjononi ja otan uusia varauksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: