Mima Jämsä.

Isona musta tulee eläinlääkäri, mutta siihen saakka teen kuvauskeikkoja niin maasto- kuin iltapuku päällä. CVssäkin on rivejä kuviomarssista nurmikonleikkaamiseen, mutta joku vietti se ajaa kerta toisensa jälkeen kasaamaan valokuvistaan portfolion ja tekemään kuvauskeikkoja.

mimajamsa@gmail.com
(Otathan yhteyttä sähköpostitse tai instagramissa. Puhelinnumeroni on salainen leipätyöni vuoksi.)

Hääkuvat

Henkilökuvat

Testimonals

Mima on valloittava persoona, jonka kanssa on rentoa tehdä yhteistyötä. Hänellä oli jo valmiiksi visioita, ja uusia ideoita tuli koko ajan lisää kuvausten edetessä. Hän osasi myös ohjata kuvattavaansa, joten haluttu tulos syntyi nopeasti, kiinnostavasti ja hyvällä mielellä.
-Ansku 2019

Saimme tyttärestämme aivan älyttömän ihania 1-vuotiskuvia! Kyllä se vaan on aivan eri, kun ammattilainen ne kuvat ottaa! Valtava kiitos myös nopeasta toimituksesta!
-Annika 2019

Joka kuvauskerralta tulee hämmästyttävän iso määrä todella hyviä kuvia. Lisäksi kuvien editointi on supernopeaa. Jos jotain muutoksia tarvii tehdä, niin kuvat tulee aina muutamassa minuutissa takaisin korjattuna!
Roope / asiakkaana vuodesta 2017 alkaen


Tuotekuvaus


Eläinkuvaus


Artistit

Testimonals

Lämminhenkisellä ammattitaidolla ja kaikenkattavalla ymmärryksellä tuotettavat mahtavat kuvauspalvelut. Kuvaussubjekteja kaunistavat kuvauslinssit takaavat onnistuneet otokset, joita käyttää ilolla. Suuri sydämellinen suositus!
Anton / Lemmenlautta 2019

Miman kanssa kuvaukset sujuivat nopeasti ja vaivattomasti. Editoidut kuvat tulivat myös todella nopeasti ja laatu oli todella timanttista! Mima myös kuvasi videokuvauksissa stillkuvia ja niistäkin saatiin jopa levynkansimatskua! Vahva suositus!
Lauri / Lemmenlautta 2019


Luonto


Visuaaliset ilmeet

Valokuvaamisen ohella nautin suuresti erilaisten visuaalisten ilmeiden suunnittelusta – sekä yksilöhenkilöiden brändäykseen, että yritysten ilmeen tueksi.

Videot

Youtubekanavaltani löytyy monipuolinen kattaus omaan käyttööni tekemiäni videoita.

%d bloggaajaa tykkää tästä: